Rpg

Port armă

În cadrul cursurilor de tragere, cursanții sunt pregătiți pentru a dobândi permisul de port armă, conform Legii 295/2004, privind regimul armelor și munițiilor.
Cursurile sunt atât practice, cât și teoretice și au ca scop învățarea regulilor de siguranță pentru mânuirea armelor și pentru folosirea lor în mod legal.

 

În ce constă acest curs?

Conform Legii, cursurile se vor desfășura pe poligon autorizat, cu arme cu glonț. Tragerile sunt dinamice și interactive.
Cursurile teoretice au ca bază legea 295/2004, unde explicitează normele legale privind dreptul de deținere și folosire, de manipulare și depozitare a armelor, indiferent de categoria din care fac parte.
Aceste cursuri mai conțin lecții de prim ajutor și informații medicale importante pentru deținătorii de arme.

Cursurile sunt accesibile tuturor persoanele care au peste 18 ani împliniți, care au cazier fără înscrisuri, care sunt apte din punct de vedere medical și care trec riguros testul de psihologie.
RPG organizează și cursuri opționale pentru cei care doresc să achiziționeze arme scurte cu bilă de cauciuc.
Din categoria armelor cu glonț, fac parte pistolul și revolverul, arme de vânătoare, arme de tip sportiv, arme de colecție.

 

De ce să optați pentru cursurile RPG?

Garantăm pentru o pregătire excepțională, cursanții dobândind abilitățile necesare folosirii unei arme, dar și căpătând cunoștințele esențiale unui deținător de armă.

Scroll to Top