Rpg

Monitorizare sisteme de securitate

Peste 3.000 de clienti beneficiaza de serviciul de monitorizare-interventie oferit de Real Protection Guard, acesta prevenind sustragerilor si/sau distrugerile de bunuri sau valori si protejeaza viata persoanelor din cadrul obiectivului.

Monitorizarea reprezinta preluarea permanenta a semnalelor transmise de sistemele locale de alarma catre dispecerat si gestionarea acestora in functie de tipul evenimentului transmis. Dispecerii interpreteaza fiecare semnal primit de la sistemele de alarma si alerteaza echipajele mobile de interventie pentru deplasarea imediata la obiectiv.

Acest serviciu este destinat atat persoanelor fizice cat si celor juridice, putand fi implementat in orice tip de locatie: locuinte particulare, magazine, depozite, birouri etc.

Serviciile de monitorizare si interventie pot fi oferite atat celor care au deja instalat un sistem antiefractie, prin conectarea acestuia in dispeceratul RPG, cat si celor care nu au un astfel de sistem. Pentru instalarea sistemului, clientii pot alege varianta cea mai optima accesand  SERVICII TEHNICE.

Avantaje si beneficii:

  • Obiectivul este monitorizat si protejat 24/24 ore, 365 zile pe an.
  • Informari automate, in timp real, pe email despre situatia evenimentelor de alarme, despre solicitarile tehnice sau modificari in baza de date.
  • Informari rapide despre situatia sistemului prin serviciul SMS.
  • Conform si intimitate – obiectivul este protejat permanent fara a fi dependenti de prezenta in locatie a unui agent de securitate.
  • Costuri mult reduse in raport cu efectul obtinut.
Scroll to Top