Rpg

Monitorizare video cu detectie la miscare

Cu ajutorul software-ului VMS si Analiza Video Trassir, compania noastra vine in intampinarea clientilor prin conceptul de paza electronica, bazat pe recunoasterea oamenilor/masinilor/bicicletelor in imaginile video. Aceste evenimente, gestionate de un puternic sistem video management, baza intregului ecosistem constituie un intreg concept inovativ de paza, format din recunoastere, alertare si interventie in caz de evenimente.

Avantajul accesului instant la imaginilor video se transpune direct in analiza video si confirmarea rapida a oricarui eveniment din dispeceratul RPG si trimiterea echipajului de interventie rapida.

Componenta de analiza video foloseste tehnologia Deep Learning de invatarea automata prin intermediul Retelelor Neuronale. Se obtine astfel o acuratete maxima a recunoasterii, cu minimum de alerte false.

Softul de analiza video recunoaste in imaginile video prin modulul Trassir Neuro Detector, oamenii, masinile sau bicicletele ce incearca sa patrunta in perimetru protejat.

Scroll to Top